A TRX edzés segít a fogyásban is

A fogyás sok ember célja, de ez határozottan nem könnyű feladat, különösen a magas költségek és kellemetlenségek miatt. Az edzőterem gyakran az egyik leggyorsabb módja a nem kívánt kilók leadásának, mégis egyesek számára nem mindig kivitelezhető. A fogyni vágyók néha kényelmetlenül érzik magukat egy emberekkel teli edzőteremben. Ha padig saját edzőtermi felszereléseket szeretnél elhelyezni otthonodban, akkor hamar zsúfolttá válhat. Ráadásul, mivel több edzőkészülékre van szükség az eredmények eléréséhez, a költségek is jelentősek lehetnek. A TRX esetebén azonban nem kell foglalkozni az előbbi problémákkal.

A TRX tréner használatának számos előnye van, de az egyik legnagyobb előnye a mérete. A mindössze 0.5 kg súlyával ez a készülék a legtöbb ajtóra vagy keretre rögzíthető. Ráadásul még azok is használhatják a TRX függesztő trénert, akik korábban nem edzettek, vagy nincsenek formában, ahogyan azt a “The Biggest Loser” is megmutatta.

A TRX rendszerrel a fogyás egyszerű. A TRX lehetővé teszi a használója számára, hogy a testsúlyát és a gravitációt is felhasználja a zsírégetéshez.

Például a hagyományos fekvőtámaszok helyett a TRX tréner egy ajtókeretre akasztható, majd a használó bokája köré csúsztathatja a fogantyúkat. A TRX függesztő tréner a lábakat néhány centivel a talaj fölé függeszti, ahelyett, hogy a lábak szilárdan a talajon állnának. A gyakorlatokat úgy végezzük mint a szokásos fekvőtámaszt, miközben a felfüggesztő tréner húzza a hasizmokat és erősíti a törzsizmokat. Ezzel a módszerrel az edző gyorsabban érhet el drasztikus eredményeket, mintha csak hagyományos gyakorlatokat végezne.

A TRX függesztett trénerrel több mint 200 gyakorlat is elvégezhető, anélkül, hogy tartozékokra vagy egyéb drága kiegészítőkre lenne szükség. A fogyáshoz többé nem lesz szükség drága edzőtermi tagságra vagy sok otthoni edzőeszközre. Ehelyett mindössze egyetlen berendezésre van szükség, amely kicsi és könnyű, ajtóra akasztható, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy még a legnehezebb felhasználókat is elbírja anélkül, hogy leesnének.

Amellett, hogy a “The Biggest Loser” népszerűsítette, a TRX-et világszerte profi sportolók és edzők is használják. Gyakorlatilag nincs szükség másfajta edzőeszközre, mert több mint 200 különböző dolgot lehet vele csinálni. A TRX rendszer könnyen használható, mert számos gyakorlási lehetőséget kínál, ami megakadályozza, hogy a felhasználók megunják, ami az egyik leggyakoribb ok, amiért az edzők nem érik el fogyási céljaikat. Amellett, hogy a TRX függesztett tréner a test minden részét erősíti, így hatékony megoldás a “problémás területek” formálására.

Szólj hozzá!