Rólunk

TRX edzés

A TRX edzés (más néven szuszpenziós edzés vagy szuszpenziós fitnesz) egy volt Navy SEAL-ek által kifejlesztett rendszer, amely hevederek segítségével történő edzést jelent. A TRX felhasználók ezeket a hevedereket használják mindenféle erő- és kardiógyakorlat elvégzésére.

A TRX edzés előnyei végtelenek, de hogy csak néhányat említsünk: megdolgoztatja a hasizmokat, a karokat, a hátat, a feneket és a lábakat, alacsony hatású, teljes testre ható, erősítő, kardio- és állóképességi edzés, és otthonod kényelmében is használható.

Mindent összevetve a TRX egy rendkívül hatékony, kényelmes, változatos és bárhol használható edzőeszközről van szó, amely tökéletes választás bárkinek nemtől, kortól és edzettségi színtől függetlenül.

Magyarországon még mindig elég kevesen használják és az oldalunk célja, hogy mennyire hatékony a TRX és hogyan kell és lehet használni.

Amennyiben bármilyen kérdésed van a TRX edzéssel kapcsolatban vagy szeretnéd véleményedet vagy akár edzés ötleteidet megosztani, vedd fel a kapcsolatot velünk.